Geplaatst op 1 Reactie

Gastenboek van de website

De website Remboeboek.nl heeft nu ook een Gastenboek. Daarin kun je berichten plaatsen die ook voor andere mensen die de site bezoeken zichtbaar zijn. Soms kan het een paar dagen duren voor het bericht wordt vrijgegeven. Er staan inmiddels een aantal berichten in het gastenboek.

1 gedachte over “Gastenboek van de website

  1. Familie van Vemde, bedankt voor dit mooie boek. Het roept weer veel herinneringen bij mij op aan de vakanties die ik heb mogen beleven in de Remboe. Van 1957 tot en met 1962 gingen we jaarlijks met het gezin op de fiets van Meppel naar Epe. In die tijd een hele belevenis, mijn ouders spaarden wekelijks een klein bedrag, om ’s zomers op vakantie te gaan. We bleven twee weken, eerst in een rieten hutje, later in een stenen huisje . De laatste keer in 1962 gingen we met ons hele gezin in twee huisjes. De kinderen sliepen op de stapelbedden, mijn ouders op het opklapbed in de woonruimte. Overdag veel wandelen en fietsen, maar op tijd terug voor het avondprogramma. Vooral de bonte avond en het kampvuur staan in mijn herinneringen gegrift. Van mijn 11e tot en met 16e jaar was de Remboe een jaarlijks hoogte punt in mijn jeugd. Daarvoor alsnog bedankt. André Veneman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *