Geplaatst op Geef een reactie

Reclame voor Remboeboek op de radio

Dat moeten we even uitleggen. Voor we met het boek naar de drukker gingen hebben we een schatting gemaakt hoeveel boeken we nodig zouden hebben. We kwamen op zo’n 350 boeken.

Dan moet je er 500 laten drukken. Maar 1000 boeken bleek maar 20 % duurder. Dus we hebben er 1000 laten drukken.

Inmiddels hebben we zo’n 425 boeken verkocht. We kregen veel positieve reacties op het boek. Daarbij waren prachtige verhalen van mensen, die de Remboe van Aalt nog meegemaakt hebben.

Na al het werk dat we in het boek hebben gestoken is het mede door deze reacties genieten van ons boek. We maken er mensen blij mee.

De publiciteit voor het boek was vooral in Epe en Gelderland. Daar hebben we ook de meeste boeken verkocht. Maar er moeten nog meer oudgasten zijn die we een groot plezier zouden doen met het boek. Die wonen echter verspreid over het hele land. Vandaar dat we geprobeerd hebben ook landelijk aandacht te krijgen via een radio- of tv-programma. Dat is echter niet gelukt.

Daarom hebben we nu via Ster & Cultuur 50 radiospotjes gekocht. Ze worden uitgezonden van 6 t/m 16 april op Radio 1 en ook nog wat op Radio 4 en 5. Als het niet veel oplevert zijn we geld kwijt, maar dan was het toch het proberen waard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *